Támogatás

Ha szeretnéd támogatni gazdakereső kutyáinkat, az alábbi formákban teheted meg:

Adományok

husiLegnagyobb mennyiségben természetesen az élelem fogy, ezért örömmel veszünk minden ilyen jellegű felajánlást (száraztáp, konzerv, hús, zöldség, rizs, tészta stb.). Nem vagyunk finnyásak, bontott zsáknak is örülünk, ha tápváltás vagy egyéb ok miatt megmarad.
Nagy probléma még a kutyák bolha és kullancs elleni védekezésének megoldása, így cseppre, nyakörvre is állandóan szükségünk van.
Természetesen mindenfajta kutyás felszerelésnek örülünk (nyakörv, póráz, szájkosár, kefe, tál, játék stb.), használtan is tökéletesen megfelelnek.
Bár alapvetően gazdakeresőink is lakásban vannak tartva, előfordul, hogy pár órát kennelben kell tölteniük, így hidegebb időszakban a pokrócok, takarók is jól jönnek.
Hogy több kutyát tudjunk befogadni, újabb kennel építéséhez szükséges anyagokat is örömmel fogadunk. Esetenként a beltéri elhelyezésük is nehézkes, így szállítóboxnak, szobakennelnek is nagy hasznát vennénk.

Állatorvos, kutyakozmetika

A kutyák oltásához, chipezéséhez, ivartalanításához, szükség esetén gyógykezeléséhez, illetve alapvető higiéniai kozmetikázásához (fürdetés, egészségügyi nyírás) keresünk olyan partnereket, akik  eseti jelleggel kedvezményes áron tudják vállalni az ellátásukat.

Érdeklődni és adományokat leadni a kutyaiskolán lehet hétvégenként.

Minden segítségért hálásak vagyunk! :)