Állatvédő szervezetek segítése

Állatvédő szervezetek segítéseRehabilitáció gazdakereső kutyáknak

Iskolánkban kedvezményesen vállaljuk állatvédő szervezetek gondozásában lévő kutyák rehabilitációját, ezzel is segítve, hogy mielőbb végleges otthonra találhassanak. Előzetes egyeztetés után a szocializációs foglalkozásokon felmérjük a kutya állapotát, és kidolgozzuk, hogy adott körülmények között milyen lépéseket lehet tenni viselkedésének javítása érdekében, legyen szó akár agresszióról, félelemről, szökésről, vagy bármilyen olyan szokásról, ami megnehezíti vagy ellehetetleníti az örökbeadását.

Amennyiben olyan problémáról van szó, amivel az iskoláig sem tudják elszállítani a kutyát, külön megbeszélés alapján kimegyünk és a helyszínen kezdjük meg a rehabilitációt, illetve esetenként rehabilitációs célú panzióra is átveszünk gazdakereső ebeket.

Tárgyi adományok gyűjtése és célba juttatása

Kutyatáp, konzervek, gyógytápok, bolha-kullancs elleni készítmények, gyógyszerek, nyakörvek, pórázok, hámok, a téli időszakban takarók, plédek – a legtöbb menhelynek és állatvédő szervezetnek nagy szüksége van rájuk, de erőforrásaik sokszor nem elegendőek, hiszen rengeteg állatot gondoznak, köztük nem egy súlyos beteg, drága kezelést igénylő kutyát, macskát is. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy iskolánk tanulóitól és környezetükből összegyűjtjük ezeket az adományokat, és a megfelelő helyre juttatjuk őket. Kapcsolatban állunk több állatmenhellyel és állatvédő szervezettel, így biztosan minden adomány oda kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá.