Szintfelmérés

Előképzett kutyával szeretnél valamelyik foglalkozásra jönni?

Ha másik kutyaiskolában már képezted a kutyádat, nálunk nem kell az alapoktól kezdened a sulizást, nyugodtan átugorhatjátok azokat a részeket, amiken már túl vagytok. Ehhez csak egy szintfelmérés szükséges, ahol leteszteljük a kutya és a gazda felkészültségét, és aszerint teszünk javaslatot, hogy melyik foglalkozáshoz lenne érdemes csatlakoznotok.
Fontos! Ha nagyon más metódus szerint tanult a kutyád, akkor lehet, hogy szükség lesz egy alacsonyabb szintű tanfolyam elvégzésére ahhoz, hogy be tudjatok csatlakozni a mi rendszerünkbe, és értsük egymást, amikor már újat tanultok. A kicsit ismétlő jellegű tanfolyamokat ilyenkor kedvezményes áron ajánljuk fel.

Nem tudod, melyik foglalkozás lenne nektek való?

Ha kutyád fiatal (8-10 hónap körüli), és nem tudod, hogy még oviba vagy már tanfolyamra kellene járnotok, esetleg viselkedési problémái vannak, de nem tudod eldönteni, hogy szocializációs foglalkozást igényel a megoldásuk, vagy tanfolyamon belül is megoldható, a szintfelmérésen ez is kiderül.

Célunk az, hogy mindenki oda kerüljön, ahol jól érezheti magát és tényleg hasznosan tudja eltölteni az idejét.

A szintfelmérés ingyenes, de minden esetben előre egyeztetett időpontban történik!

>> Jelentkezés <<

Fontos! Szintfelmérésre csak olyan esetben van lehetőség, amikor nem egyértelmű, hogy melyik foglalkozás lenne a megfelelő az adott kutyának. Az alábbi esetekben általában nem szükséges szintfelmérés:

  • 7 hónap alatti kölyök kutyaóvodába való
  • 10 hónap fölötti kutyával az alapozó tanfolyam lesz az ideális kezdés, hacsak nem kapott előzőleg szakszerű (!) képzést
  • ha nem cél a kutya képzése, csak a viselkedési problémáinak megoldása, arra a szocializációs foglalkozás tökéletes
  • ha cél lenne a képzése is, de csoportba illesztést akadályozó problémája van (pl. agresszió, rettegés), vagy előbb sürgősen meg kellene oldani valami egyéb viselkedési zavart, akkor szintén a szocializációs foglalkozás lesz a nyerő
Top