Agility

Napjaink talán legnépszerűbb kutyás sportja – nem véletlenül, hiszen kiváló szórakozás, hasznos elfoglaltság, és gyakorlatilag bármilyen kutyával űzhető. A hobbicélú sportolástól a komoly világversenyekig minden kutya számára nyitott az agility világa, fajtától függetlenül.

ugróAz agility pálya különböző akadályokból (ugrók, kúszók, szlalom, palánk, hinta stb.) áll, ezeket kell a kutyának a megadott sorrendben teljesítenie, minél gyorsabban és pontosabban. A tanítás kezdetén a kutyát megismertetjük az akadályokkal, a gazdát pedig a handling (felvezetési, irányítási) technikákkal. Ezután következnek az egyre több akadályból álló kombinációk, míg végül a páros egy 20-22 akadályból álló pályát is képes lesz teljesíteni.

Hobbi- és versenyzési céllal is szívesen látunk tanfolyamainkon, edzéseinken. A cél a szórakozás mellett a szép, modern agilitys felvezetési technikák elsajátítása, a szűk fordulók, az önálló akadálymunka – minden, ami ahhoz kell, hogy idővel akár versenyeken is elindulhass kutyáddal.

Miért válaszd ezt a sportot?

  • fizikailag és szellemileg is lefárasztja, karbantartja a kutyát
  • fejleszti a kutya-gazda kapcsolatot, a köztük lévő kommunikációt
  • a képzés csak pozitív megerősítéssel zajlik
  • fejleszti a kutya önbizalmát és problémamegoldó készségét
  • unalmas ismétlésektől mentes, hiszen az akadályok elrendezése mindig változik
  • a friss levegőn való testmozgás egészséges a kutyának és a gazdának is

Hogyan csatlakozhatsz?

szlalomAz agility alapozó tanfolyam 8 alkalmas, heti két foglalkozással.
A jelentkezés feltétele a családi kutya tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam elvégzése után a hetente meghirdetett edzéseken lehet majd tovább csiszolni a megszerzett tudást, hobbi- vagy akár versenyzési céllal is.

Természetesen máshol megszerzett agilitys előképzettséggel az agility alapozó tanfolyam kihagyható, és rögtön jöhettek a heti edzésekre. Ez esetben keresd Szenczi Ildit a 06702858816-os számon vagy az info@novasuli.hu-n.

Oktatók: Standovár Boglárka
Segédoktató: Szenczi Ildikó

>> Jelentkezés <<

Az agility alapozó tanfolyam díja 30 000 Ft.
A heti edzéseket 3500 Ft-os alkalmi díjjal, vagy 5 alkalmas, két hónapig felhasználható bérlettel lehet látogatni, ennek ára 14 000 Ft.

Agility alapozó tanfolyam indul: szervezés alatt

Top