Szocializáció, rehabilitáció

A szocializációs órákon olyan problémás viselkedésű kutyákkal foglalkozunk, akik előéletükből fakadóan, vagy egyéb okból kifolyólag megnehezítik gazdáik életét, illetve ellehetetlenítik a mindennapi nyugodt, normális kutyázást.

Gyakori probléma például az agresszió, a szobatisztasági gondok, félénkség, rombolás, szökés, indokolatlan mértékű ugatás – a lista gyakorlatilag végtelen. Mi azonban menhelyi és gazdás kutyákkal szerzett évtizedes tapasztalattal állítjuk, hogy minden problémára van megoldás. A legtöbb viselkedési zavar teljesen megszűntethető, de legalábbis egy élhető szintre csökkenthető. Senkit nem küldünk haza azzal, hogy a kutyája ideggyenge, problémás fajta, vagy túl idős már a változáshoz. Azokat is szívesen látjuk, akiken más kutyaiskolák vagy kiképzők nem tudtak segíteni. Sok esetben elég egy-két foglalkozás is a látványos változáshoz, akkor is, ha elsőre súlyosnak tűnik a probléma.

A foglalkozás szinte mindig egyénileg zajlik, hogy ne maradjanak kérdőjelek senkiben, és személyre szabott megoldásokat tudjunk kínálni. Először mindig felmérjük a probléma súlyosságát, megkeressük a kiváltó okot, és azt megszűntetve az alapoktól kezeljük a problémát, hogy később ne térjen vissza valamilyen más, talán még kellemetlenebb formában.

A szocializációs foglalkozás díja
Első alkalom: 15 000 Ft
További alkalmak: 10 000 Ft

A foglalkozások előre egyeztetett iőpontban zajlanak.

Lehetőség van bentlakásos rehabilitációra is, ha a probléma jellege és súlyossága megkívánja.

Jelentkezés
06-20-447-5063 – Pásztor Attila