Szocializáció, rehabilitáció

A szocializációs órákon olyan problémás viselkedésű kutyákkal foglalkozunk, akik előéletükből fakadóan, vagy egyéb okból kifolyólag megnehezítik gazdáik életét, illetve ellehetetlenítik a mindennapi nyugodt, normális kutyázást. Azokat a kutyákat is ide várjuk, akik a viselkedési zavaraik miatt egyelőre nem alkalmasak a csoportos tanfolyamon való részvételre.

Gyakori probléma például az agresszió, a szobatisztasági gondok, félénkség, rombolás, indokolatlan mértékű ugatás – a lista gyakorlatilag végtelen. Mi azonban menhelyi és gazdás kutyákkal szerzett évtizedes tapasztalattal állítjuk, hogy minden problémára van megoldás. A legtöbb viselkedési zavar teljesen megszűntethető, de legalábbis egy élhető szintre csökkenthető. Senkit nem küldünk haza azzal, hogy a kutyája ideggyenge, problémás fajta, vagy túl idős már a változáshoz. Azokat is szívesen látjuk, akiken más kutyaiskolák vagy kiképzők nem tudtak segíteni.

A foglalkozások során először felmérjük a probléma súlyosságát, megkeressük a kiváltó okot, és azt megszűntetve az alapoktól kezeljük a problémát, hogy később ne térjen vissza valamilyen más, talán még kellemetlenebb formában.

>> Jelentkezés <<

A szocializációs foglalkozás általában egyénileg zajlik, ára alkalmanként 5 000 Ft.

A foglalkozások előre egyeztetett iőpontban zajlanak.

Lehetőség van bentlakásos rehabilitációra is, ha a probléma jellege és súlyossága megkívánja.

Top