Szintfelmérés

Előképzett kutyával szeretnél valamelyik foglalkozásra jönni?

Ha másik kutyaiskolában már képezted a kutyádat, nálunk nem kell az alapoktól kezdened a sulizást, nyugodtan átugorhatjátok azokat a részeket, amiken már túl vagytok. Ehhez csak egy szintfelmérés szükséges, ahol leteszteljük a kutya és a gazda felkészültségét, és aszerint teszünk javaslatot, hogy melyik foglalkozáshoz lenne érdemes csatlakoznotok.

Nem tudod, melyik foglalkozás lenne nektek való?

Ha kutyád fiatal, és nem tudod, hogy még oviba vagy már tanfolyamra kellene járnotok, esetleg viselkedési problémái vannak, de nem tudod eldönteni, hogy egyéni foglalkozást igényel a megoldásuk, vagy tanfolyamon belül is megoldható, a szintfelmérésen ez is kiderül. 

Célunk az, hogy mindenki oda kerüljön, ahol jól érezheti magát és tényleg hasznosan tudja eltölteni az idejét.

A szintfelmérés ingyenes, de minden esetben előre egyeztetett időpontban történik!

>> Jelentkezés <<

Fontos! Szintfelmérésre csak olyan esetben van lehetőség, amikor nem egyértelmű, hogy melyik foglalkozás lenne a megfelelő az adott kutyának. Az alábbi esetekben általában nem szükséges szintfelmérés:

  • 7 hónap alatti kölyök biztosan kutyaóvodába való
  • 10 hónap fölötti kutyával az alapozó tanfolyam lesz az ideális kezdés, hacsak nem kapott előzőleg szakszerű (!) képzést
  • ha nem cél a kutya képzése, csak a viselkedési problémáinak megoldása, arra a szocializációs foglalkozás tökéletes
  • ha cél lenne a képzése is, de csoportba illesztést akadályozó problémája van (pl. agresszió, rettegés), vagy előbb sürgősen meg kellene oldani valami egyéb viselkedési zavart, akkor szocializációs foglalkozással szükséges kezdeni

Top