Trükktanfolyam

Miért jó trükköket tanítani?

Elsősorban azért, mert nagyon menő ;) 

De főleg azért, mert fejleszti a kutya és a gazda közötti kommunikációt és együttműködést, a kutya problémamegoldó képességét, tanulási kedvét, testtudatosságát, nem utolsósorban pedig remek játék és szórakozás. Sok kutya igényli a szellemi kihívásokat, a trükktanítás pedig egy kiváló út ahhoz, hogy kielégítsük ilyen irányú igényeit, és felfedezzük, mennyi mindenre képes egy kis foglalkozásért cserébe. Ja, és esős napokon sem kell otthon unatkoznunk :)

Kutyás sportok kiegészítéséhez is melegen ajánljuk a kezdő és főleg a haladó trükktanfolyamot; a mélyebb képzési ismeretek, az apró fogások és a klikkerezés hosszú távon elengedhetetlenek a sikeres sportoláshoz.

Hogyan zajlik a trükktanfolyam?

A kezdő trükktanfolyam 4+1 alkalmas, heti egy foglalkozással, kis létszámmal (túljelentkezés esetén több csoportot indítunk). Átvesszük a trükkök felépítését az első lépésektől a befejezésig, megtanulunk alapszinten klikkerezni, a tanfolyam végére pedig tíznél is több trükkel gazdagodhatnak a párosok. Minden hétnek meghatározott tematikája van, ehhez igazodik az elmélet és a gyakorlati rész is, az utolsó alkalom pedig egy jó hangulatú vizsga, ahol mindenki bemutathatja, mit tanult.

A tanfolyamon szerzett tudással otthon önállóan is lehet folytatni a trükközést, de aki komolyabb kunsztokra vágyik, vagy sportoláshoz szeretne extra segítséget, annak szól 5+1 alkalmas haladó trükktanfolyamunk. Itt megismerkedünk például a klikkerezés magasabb szintjeivel (formálás), az apportírozás rejtelmeivel és a hátsó láb tudatos használatát igénylő trükkökkel is.

A jelentkezés feltételei

A kezdő trükktanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges (nem kell tudni klikkerezni). A kutya felé annyi az elvárás, hogy jutalomfalattal motiválható legyen más kutyák jelenlétében is. 
A tanfolyamot 6 hónapos kor alatt nem javasoljuk, 6-10 hónapos kor között egyedileg bíráljuk el a részvétel lehetőségét. 
A haladó trükktanfolyamhoz a kezdő trükktanfolyam elvégzése szükséges.

>> Jelentkezés <<

Oktató: Szenczi Ildi (0670-285-8816)


Kezdő trükktanfolyam

Indul: 2023. ősz
A tanfolyam díja: 28 000 Ft


Haladó trükktanfolyam

Indul: 2023. ősz
A tanfolyam díja: 34 000 Ft