Gazdakereső kutyák

Itt azokat a gazdakereső kutyákat tűntetjük fel, akiknek sorsáért személyes felelősséget érzünk, általában azért, mert kiképzőink családjában várják az álomgazdát, ritkábban azért, mert panziós elhelyezés vagy kutyaiskolai foglalkozás alatt közelebbről megismertük őket.

A nálunk lévő kutyák jelenleg is családban, több kutyával és macskával élnek együtt, általában véve jól szocializáltak, nagyrészt problémamentes viselkedésűek. Csak kerti tartásra egyikük sem alkalmas!

Örökbefogadni kizárólag szerződéssel és utánkövetéssel lehet őket.

A kiképzőink által tartott kutyaiskolai foglalkozások az örökbefogadott kutyákkal kedvezményesen látogathatóak!

Érdeklődni Pásztor Attilánál lehet a 20/447-5063-as telefonszámon, illetve hétvégén a kutyaiskolán előzetes egyeztetés után meg is lehet ismerkedni velük.

Pickó

Pickó 2Kb. 2013-as születésű tacskó keverék ivartalanított szuka. Kiváló „csajozós” kutya: akárhol megjelenik, mindenütt sikoltozó lányhadak kísérik, képtelenség nem odáig lenni érte. Ilyen keveréket tényleg nem találni még egyet: mókus szín és farok, egy rozsomák vadászösztöne, és egy vipera gyorsasága – mindez egy cuki, bújós, hosszú görénytestben. Nagyon életrevaló, mindene a társaság, a pörgés, a játék – igazi partiarc, ugyanakkor a simogatástól azonnal ennivaló plüsskutyává változik. Étellel és játékkal is jól motiválható, intelligens, bármilyen sportban benne lenne.
Ideális gazdája hozzá hasonlóan társaságkedvelő, jó humorú ember, aki egy kompakt méretű, vagány és különleges kutyát szeretne, akinek a csodájára jár az egész környék.
Oltott, chipezett.

Pincsi tesók

Pincsuk 1Lézer (a világosabb) és Barnus (a sötétebb) kb. 2013-as születésű ivartalanított kanok, testvérek. Előző gazdájuktól sokat szöktek, részben az utcán nőttek fel, ebből kifolyólag kitűnő idegrendszerű, vagány, izmos kiskutyák, nem balhésak, és teljesen természetesnek veszik a nagyobb kutyák társaságát is.
Lehetőség szerint együtt keresnek új gazdát, olyan helyen, ahol nem csak az önjáró plüssállatot látják bennük, hiszen ennél ők jóval többek. Falattal remekül motiválhatóak, képezhetőek, szeretnek jönni-menni, bandázni, intézkedni. Persze azért nem tagadhatják le a származásukat, a simogatást teljes odaadással, és Barnus esetében elégedett nyelvnyújtással honorálják, nagyon igénylik az érzelmes összebújásokat :)
Előéletükből fakadóan szükségük van a határozott irányításra, hiszen megszokták, hogy a maguk urai. Csak a tömbház körüli pórázos sétán élésre alkalmatlanok, az ilyen passzív életmód garantáltan viselkedési problémákat okoz náluk. Rendszeres szabadon bandázás és kirándulás mellett, némi következetes neveléssel viszont igazi álomkutyák :)
Oltottak, chipezettek.