Edzés, lemozgatás

Hiperaktív, nem tudod kielégíteni a mozgásigényét?
Túlsúlyos, szeretnéd formába hozni?
Erősítenéd?

Aktív kutyáknak
IMG_2115_A lemozgató edzés segíthet megelőzni és kezelni az olyan viselkedési problémákat, amik a kutya levezetetlen energiáiból fakadnak (jellemzően ilyen, amikor a kutya mindent “túlpörög”, nem lehet nyugodtan pórázon sétáltatni, különböző pótcselekvéseket vesz fel, szökik, rombol, agresszív stb.). A foglalkozáson olyan technikák elsajátításában nyújtunk segítséget, amelyeket otthon mindenki tud alkalmazni, hogy kutyája a hétköznapokban is nyugodt és kezelhető maradjon.

Fogyni vágyó ebeknek
Nem csak a megfelelő mértékű  és típusú mozgást biztosítjuk, de táplálkozási tanácsadással is segítjük az egészséges testalkat és kondíció elérését. Kiképzőink felügyelete mellett elkerülhető, hogy a túlsúly miatt eleve terhelt ízületeket, keringést és légzést túlerőltessük, mégis olyan technikákat sajátíthatunk el, amelyeket otthon is alkalmazva garantált az egészséges, visszafogott tempójú, hatékony súlycsökkenés.

Jobb erőnlétre vágyóknak
A foglalkozáson bemutatott technikákkal gyönyörű izomzatot fejleszthetünk kutyánknak; a megfelelő terhelés megválasztásával fokozatosan növelhetjük erejét, kitartását, anélkül, hogy kockáztatnánk a testi épségét.

Szükséges felszerelés:

  • húzásra alkalmas, kényelmes hám, esetleg vastag nyakörv
  • jó minőségű póráz és nyakörv
  • kedvenc játék
  • jutalomfalat

A foglalkozás díja 2000 Ft/alkalom

A foglalkozások előre egyeztetett iőpontban zajlanak.