Háznál képzés

A koronavírus járvány idején az iskola minden szolgáltatása szünetel!

Ha azonnal szeretnél értesülni róla, mikor nyitunk ki újra, csatlakozz facebook oldalunkhoz!


Amikor az oktató megy a kutyához!

Mikor praktikus?

Ha a kutyának olyan viselkedési problémája van, amit nem lehet, vagy nem érdemes kutyaiskolai körülmények között kezelni (pl. csak otthon jelentkezik a probléma, más környezetben egyáltalán nem, vagy eleve olyan gond van, ami megakadályozza az iskolába eljutást is). Annak eldöntésére, hogy háznál vagy az iskolán kezelendő problémáról van-e szó, bátran keress minket!

A kutya alapképzését is el lehet kezdeni otthon, 10 hónapnál idősebb kutyával. Általában heti egy foglalkozást szoktunk javasolni, a köztes időre pedig “házi feladatot” adunk, így lehet elérni, hogy a kutya és a kutya-gazda kapcsolat is folyamatosan fejlődjön.

Hogy hány alkalomra van szükség, azt mindig az adott probléma vagy cél határozza meg. Viselkedési zavarok kezelésénél néha elég egy látogatás is, néha több kell, de jellemzően nem húzódik sokáig. Képzés esetében sok függ a céltól, illetve a két foglalkozás közötti gyakorlástól, de ott jellemzően több alkalommal kell számolni, mivel a korrekt és kutyabarát képzés több időt vesz igénybe, mint egy-egy probléma célzott megoldása.

>> Jelentkezés <<

A háznál képzés ára: 10 000 Ft/alkalom (kb. 2 óra) + Szentendre vonzáskörzetén kívül kiszállási díj

Jelentkezésnél ne felejts el pár szót írni arról, hogy milyen problémád vagy célod van, illetve hogy melyik településen laksz, hogy tudjuk, mire készüljünk.