Engedelmes foglalkozás

Szezonális foglalkozás! Csak június 1-től szeptember 1-ig!

Kinek ajánljuk?IMG_3825_
Mindenkinek, aki jól szocializált felnőtt kutyájával szeretne alapengedelmes oktatásra járni.

Eddigi tapasztalataink alapján a nyári hónapokban nehéz összeegyeztetni a több hetes tanfolyamokat az utazásokkal, nyaralásokkal, ezért immár második éve általános engedelmes foglalkozást tartunk tanfolyamok helyett, ami a gazdák részéről nem igényel különösebb időbeli elköteleződést. Röviden: ha ráérsz, jössz, ha nem, nem. :)
Az engedelmes foglalkozásra minden felnőtt kutyát szívesen várunk, képzettségi szinttől függetlenül. A tananyag nem egymásra épülő órák sorozata, hanem külön-külön is követhető és élvezhető foglalkozások, amik egyaránt alkalmasak a képzés megalapozására, illetve a már képzett kutyák szinten tartására, fejlesztésére, a tanultak elmélyítésére. A gyakorlatok között lazításképpen a kutyák szabadon játszhatnak egymással, tehát a megfelelő szocializáció alapfeltétele az órák látogatásának.

Az engedelmes foglalkozáson mindenki a saját szintjének megfelelő feladatokat kap, a haladásról pedig időközi vizsgákon tehet tanúbizonyságot. A szeptemberben újrainduló tanfolyamokon így vagy magasabb szinten lehet kezdeni, vagy kedvezményesen lehet elvégezni azokat.

>> Jelentkezés <<

A foglalkozás díja: 2000 Ft/alkalom

Képzési időpont:

Vasárnap:
16:30-18:00

Top